Från idé till färdigt resultat

Vi hjälper er med totalentreprenad

Totaltentreprenad - Vi sköter allt

Hos Hedlunds Golv får du hjälp från idé till färdigt resultat. När du hittat ditt golv finns det möjlighet att anlita Hedlunds hantverkare som ser till att du får ditt drömgolv på plats utan att du behöver göra jobbet själv. Förutom alla typer av golvarbeten och plattsättning erbjuder Hedlunds hantverkare tjänster inom rör och vvs, elarbeten, lättare ombyggnationer samt målning. Badrum är en av våra specialiteter, varje år utför Hedlunds hantverkare ca 200 badrumsrenoveringar.

Vill du veta mer? Kika in i butiken, eller kontakta oss för mer information.

Golvläggare i Västerås

När du anlitar Hedlunds golvläggare ser vi till att ditt drömgolv hamnar på plats utan att du behöver göra jobbet själv. Vi lägger alla typer av golv och utför stora som små golvuppdrag i och runtomkring Västerås.

Låt oss ta ansvar för badrummet

Planerar du ett nytt badrum? Hedlund Golv utför totalentreprenad av badrum. Förutom plattsättningsarbetet av kakel och klinker utför våra hantverkare tjänster inom rör och vvs. På så sätt kan vi erbjuda ett helhetsåtagande åt dig som kund och vara med från idé till färdigt badrum. Vi tillhandahåller plattsättning, rörmokeri, målning, mattläggning, snickeriarbeten, elarbeten och installation där vi samordnar hela processen till ditt nya badrum. I vår butik hittar du mängder av produkter såväl som råd och inspiration.

Mattläggare & eget mattskrädderi i Västerås

När du beställer en matta från oss på Hedlunds Golv väljer du själv om du vill utföra läggningen själv eller ta hjälp av våra profesionella mattläggare. I vårt egna mattskrädderi ser vi till att måttanpassa din matta efter önskemål och behov.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!