Hos oss hittar du kakel och klinker för alla smaker

Hedlunds Golv är en kakelbutik som erbjuder ett brett sortiment av kakel, klinker, mosaik och natursten – till ditt badrum, kök, uterum eller vilket annat rum som helst. I vår utställning i butiken i Västerås visar vi upp stora delar av vårt sortiment. Förutom svensktillverkade produkter importerar vi även från övriga Europa, vilket gör vårt utbud av kakel och klinker unikt.

Vi på Hedlunds Golv guidar dig genom vårt sortiment, svarar på dina frågor och berättar allt du behöver veta inför ett köp av kakel, klinker eller mosaik.

Filtrera

Varumärken

varumarke

Kategorier

kategori

Pris

price_range - slider
255 kr1 615 kr
Fördelar med kakel och klinker

Fint kakel, klinker, mosaik eller natursten gör mycket för ditt hem. Kakel och klinker är slitstarka material som därför passar bra i badrum, kök, hall, uterum och offentliga rum. Olika material, färger och former förmedlar olika känslor. Välkommen till Hedlunds Golv i Västerås så berättar vi mer.

Vårda ditt kakel och klinker

En heltäckningsmatta eller plastmatta kräver omsorg. Främst behöver den hållas ren. Hos Hedlunds Golv hjälper vi dig därför med att hitta allt du behöver för att hålla din matta fin. Som till exempel golvrengöring och golvfinish av olika slag.

Tillbehör för ditt kakel & klinker

När det är dags för sätta kakel, klinker, mosaik eller natursten behövs vissa tillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver för att få ditt kakel och klinker på plats. Vi har fix, fog, kakelkryss, silicon verktyg och mycket mer.

Vi hjälper dig med din platsättning

Vill du inte göra jobbet själv? Klicka här för att läsa om våra hantverkstjänster.