Rätt golv för rätt rum

Hedlunds Golv erbjuder ett brett sortiment av massivt trägolv, parkett eller laminat till ditt hem. I vår utställning i butiken i Västerås visar vi upp parkett och massiva trägolv i olika träslag och plankbredder, samt laminat i varierade färger och utförande. Bland våra golv hittar du allt från klassiska till toppmoderna golv i olika prisklasser, vilket gör vårt utbud unikt.

Vi på Hedlunds Golv guidar dig genom vårt sortiment, svarar på dina frågor och berättar allt du behöver veta inför ett köp av nytt golv.

Filtrera

Kategorier

kategori

Pris

price_range - slider
875 kr2 355 kr
Fördelar med golv i trä eller laminat

Massivt trägolv eller parkett gör mycket för ditt hem. Ett fint trägolv sprider värme till ditt hem och upplevs mjukt att gå på. Trägolv är slipbara och har därför lång livslängd – när golvet blivit slitet kan du slipa om det och det blir som nytt. Hur många gånger golvet går att slipa beror på dess kvalitét och tjocklek. Med ett laminatgolv kan du uppnå känslan av ett trägolv till ett lägre pris. Laminatgolvet är slitstakt men går inte att slipa om. Massiva trägolv, parkett eller laminat passar bra i vardagsrum, sovrum, kök och offentliga rum. Välkommen till Hedlunds Golv i Västerås så berättar vi mer.En plastmatta är slitstark och mjuk. Den passar därför i hemmets alla rum. Våtrumsmattor och våtrumsväggar har samma egenskap som plastmattor – men är speciellt utformade för våtrum och uppfyller de krav som finns för våtutrymmen. Välkommen till Hedlunds Golv i Västerås så berättar vi mer.

Vårda ditt trägolv

Parkett och massiva trägolv behöver omsorg. Vilken typ av vård som krävs, och hur ofta den är nödvändig, beror på golvets ytbehandling. Hos Hedlunds Golv hjälper vi dig därför med att hitta allt du behöver för att hålla golvet fint. Som till exempel olika typer av golvolja, golvlack, golvrengöring, och golvfinish.

Tillbehör för ditt golv

När det är dags att lägga golv behövs vissa tillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver för att få golvet på plats. Vi har golvpapp, golvfoam, distanser, verktyg och mycket mer.

Vi hjälper dig med ditt golv

Vill du inte göra jobbet själv? Klicka här för att läsa om våra hantverkstjänster.