Golv

Din golvläggare i Västerås

I vårt stora utbud hittar du garanterat golvet du söker

Hedlunds Golv erbjuder ett brett sortiment av massivt trägolv, parkett eller laminat till ditt hem. I vår utställning i butiken i Västerås visar vi upp parkett och massiva trägolv i olika träslag och plankbredder, samt laminat i varierade färger och utförande. Bland våra golv hittar du allt från klassiska till toppmoderna golv i olika prisklasser, vilket gör vårt utbud unikt.

Vi på Hedlunds Golv guidar dig genom vårt sortiment, svarar på dina frågor och berättar allt du behöver veta inför ett köp av nytt golv. Vill du inte lägga ditt nya golv själv kan du såklart anlita Hedlunds professionella golvläggare. Läs mer om våra hantverkartjänster här.

Vilket golv passar bäst?

Det finns mängder av olika golv att välja mellan. Ska man ha ett massivt trägolv, parkett, laminat eller en plastmatta? Ska det vara enstav eller trestav? Ljust eller mörkt? Vilket golv är slitstarkast och vad bör jag tänka på om det finns djur eller barn i hushållet? Ja frågorna är många, och de olika alternativen likaså.

Att välja rätt golv till sin bostad kan kännas som en djungel. För att hjälpa dig på traven har vi här samlat fördelar och information om några av de vanligaste golven. Är du osäker kan du alltid ta kontakt med oss i butiken, så hjälper vi dig!

Trägolv eller laminat

Massivt trägolv eller parkett gör mycket för ditt hem. Ett fint trägolv sprider värme till ditt hem och upplevs mjukt att gå på. Trägolv är slipbara och har därför lång livslängd – när golvet blivit slitet kan du slipa om det och det blir som nytt. Hur många gånger golvet går att slipa beror på dess kvalitét och tjocklek. Med ett laminatgolv kan du uppnå känslan av ett trägolv till ett lägre pris. Laminatgolvet är slitstakt men går inte att slipa om. Massiva trägolv, parkett eller laminat passar bra i vardagsrum, sovrum, kök och offentliga rum.

Vårda ditt trägolv

Parkett och massiva trägolv behöver omsorg. Vilken typ av vård som krävs, och hur ofta den är nödvändig, beror på golvets ytbehandling. Hos Hedlunds Golv hjälper vi dig därför med att hitta allt du behöver för att hålla golvet fint. Som till exempel olika typer av golvolja, golvlack, golvrengöring, och golvfinish.

Verktyg och tillbehör för golv

I vår butik hittar du allt du behöver när du ska lägga golv. Till exempel: golvpapp, golvfoam, distanser, fix, fog, kakelkryss, silicon, mattejp, mattlim, mattknivar, verktyg och mycket mer. Dessutom har vi en mängd olika produkter för golvbehandling samt golvrengöring för massiva trägolv, parkett, laminat, kakel, klinker, mosaik, natursten, samt textilmattor och plastmattor.

Anlita Hedlunds golvläggare

Vill du inte göra jobbet själv? Klicka här för att läsa om våra hantverkstjänster.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!