Kakel & klinker

Vi har något för alla hem

Hos oss hittar du kakel och klinker för alla smaker

Hedlunds Golv är en kakelbutik som erbjuder ett brett sortiment av kakel, klinker, mosaik och natursten – till ditt badrum, kök, uterum eller vilket annat rum som helst. I vår utställning i butiken i Västerås visar vi upp stora delar av vårt sortiment. Förutom svensktillverkade produkter importerar vi även från övriga Europa, vilket gör vårt utbud av kakel och klinker unikt. 

Vi på Hedlunds Golv guidar dig genom vårt sortiment, svarar på dina frågor och berättar allt du behöver veta inför ett köp av kakel, klinker eller mosaik.

Vill du inte göra jobbet själv? Hedlunds Golv utför badrumsrenoveringar och totalentreprenad. Läs mer om våra hantverkartjänster under Anlita oss.

Fördelar med kakel och klinker

Fint kakel, klinker, mosaik eller natursten gör mycket för ditt hem. Kakel och klinker är slitstarka material som därför passar bra i badrum, kök, hall, uterum och offentliga rum. Olika material, färger och former förmedlar olika känslor. 

Välkommen till Hedlunds Golv i Västerås så berättar vi mer.

Vårda ditt kakel och klinker

Kakel, klinker, mosaik och natursten behöver omsorg. Vilken typ av vård som krävs, och hur ofta den är nödvändig, beror på keramikens eller stenens yta. Hos Hedlunds Golv hjälper vi dig därför med att hitta allt du behöver för att hålla ditt kakel och klinker fint. Som till exempel olika typer av stenolja, golvfinish samt rengöring för kakel, klinker, natursten och mosaik.

Tillbehör för ditt kakel och klinker

När det är dags för sätta kakel, klinker, mosaik eller natursten behövs vissa tillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver för att få ditt kakel och klinker på plats. Vi har fix, fog, kakelkryss, silicon verktyg och mycket mer.

Vi hjälper dig med din plattsättning

Vill du inte göra jobbet själv? Klicka här för att läsa om våra hantverkstjänster.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!