Heltäckningsmattor

Hos oss hittar du ett stort sortiment av heltäckningsmattor i olika bredd, material och färger. Med en heltäckningsmatta får du både ett behagligt golv att gå på och en ljuddämpande effekt. Heltäckningsmattan passar bra i såväl barnrummet som sovrummet, det mysiga vardagsrummet och trappen. Vi hjälper dig gärna med måttagning, val av material och andra tips och råd inför ditt beslut. 

När du beställer en matta från oss på Hedlunds Golv väljer du själv om du vill utföra läggningen själv eller ta hjälp av våra profesionella mattläggare. I vårt egna mattskrädderi ser vi till att måttanpassa din matta efter önskemål och behov. 

Textilmattor

Med ett textilgolv kan du enkelt skapa tysta miljöer, extra komfort och en känsla av trivsel och lyx. På Hedlunds Golv har vi ett brett utbud av textilmattor i en bred variation av färger, texturer och varumärken. Moderna textilmattor avger inget damm och kan även bidra till renare luft inomhus. Ta del av vårt onlinesortiment eller besök vår butik i Västerås så berättar vi mer.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!