Varumärke: Kasthall

Filtrera

Varumärken

varumarke

Kategorier

kategori

Pris

price_range - slider
0 kr100 kr
Fördelar med matta av textil eller plast

En heltäckningsmatta gör mycket för ditt hem. En mjuk matta i textil är skön att gå på och ger ett lugnt intryck. Heltäckningsmattor passar därför i sovrum, vardagsrum eller offentliga rum som till exempel kontor. Du kan också lägga textilmatta i din trapp, eller måttbeställa en matta till vilket rum som helst.

En plastmatta är slitstark och mjuk. Den passar därför i hemmets alla rum. Våtrumsmattor och våtrumsväggar har samma egenskap som plastmattor – men är speciellt utformade för våtrum och uppfyller de krav som finns för våtutrymmen. Välkommen till Hedlunds Golv i Västerås så berättar vi mer.

Vårda ditt matta

En heltäckningsmatta eller plastmatta kräver omsorg. Främst behöver den hållas ren. Hos Hedlunds Golv hjälper vi dig därför med att hitta allt du behöver för att hålla din matta fin. Som till exempel golvrengöring och golvfinish av olika slag.

Tillbehör för din matta

När det är dags att lägga golv behövs vissa tillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver för att få mattan på plats. Vi har mattejp, mattlim, mattknivar och mycket mer.

Vi hjälper dig med din mattläggning

Vill du inte göra jobbet själv? Klicka här för att läsa om våra hantverkstjänster.

It seems we can't find what you're looking for.